У Кіровограді стартував рейд по прибиранню незаконної реклами (ФОТО)

08.05.2018 06:05
image

В обласному центрі спеціалізована інспекція міської ради провела рейд по відпрацюванню території міста та прибрала незаконні реклами цими вихідними. Про це повідомив начальник міської спецінспекціїї Андрій Максюта на своїй сторінці у Фейсбуці.

За інформацією, працівники інспекції зняли 174 таблички, які незаконно висіли на висоті від 2,5 до 4 метрів.

"Спеціалізована інспекція міської ради прибрала різний хлам з вулиць, тротуарів та газонів, звільнила дерева, які було обкручено різними дерев'яними, картонними, пластиковими та металевими табличками на кшталт "куплю авто", "лікую алкоголізм і наркоманію", "робота за кордоном", "установка бассейнов", "святкове шоу", "ремонт не зрозуміло чого" і т.п. Деякі закручені проволкою, деякі прибиті цвяхами. Звільнено також опори від цього непотребу", - розповів начальник спецінспекції Андрій Максюта.

Загалом працівники спецінспекції відпрацювали 17 вулиць у центральній частині міста, а також вул. Соборну, Полтавську, Вокзальну, Тельнова, Пушкіна, Андріївську.

За словами посадовця, прибрано також дошки – афіші зі скверу Тараса Шевченка, скверу Центрального навроти ТЦ "Depo't", вулиці Великої Перспективної біля "Зоряного" та вулиці Вокзальної навпроти "Візиту".

image
image
image
image
Переглядiв: 1203