У Кіровограді технічний університет перейменували офіційно

19.04.2017 14:22
image

Кіровоградський національний технічний університет офіційно перейменований на Центральноукраїнський національний технічний університет відсьогодні, 19 квітня. Про це сайту DOZOR повідомили у закладі.

За інформацією, відсьогодні вступив в силу Статут університету в новій редакції, який остаточно завершив процедуру заміни назви навчального закладу на ЦНТУ

Як повідомили у закладі, юридичні процедури, що включали розробку оновленої редакції Статуту, затвердження його у Міністерстві освіти і науки, нотаріальне завірення та подання Статуту до Реєстраційної палати тривали з останніх чисел жовтня, з моменту виходу наказу МОН №1291 «Щодо перейменування Кіровоградського національного технічного університету».

Нагадаємо, у серпні минулого року вчена рада КНТУ та збори трудового колективу закладу вирішили перейменувати виш на Центральноукраїнський національний технічний університет. Загалом, від ухвалення зборами трудового колективу рішення про зміну назви університету до офіційного перейменування пройшло майже 7,5 місяців.

Фото www.kntu.kr.ua

 

Переглядiв: 1529