У Кіровограді вандал зруйнував майже півсотні могил (ФОТОФАКТ)

09.02.2018 11:23
image

В обласному центрі поліцейські затримали 27-річного чоловіка, який зруйнував близько 50 могил. Про це сайту DOZOR повідомили у поліції області.

До міського відділу поліції надійшла низка повідомлень про те, що на одному з місцевих кладовищ невідома особа пошкоджує могили.

«У ході розшукових заходів дільничні офіцери поліції встановили особу зловмисника та його місцезнаходження. Протягом двох тижнів чоловік зруйнував 46 могил. Металеві фрагменти огорожі чоловік вивозив на винайманому транспортному засобі та у подальшому здав на металобрухт. За продаж металевих конструкцій злодій отримав близько 4 тисяч гривень. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1  ст. 297 Кримінального кодексу України (наруга над могилою)», - повідомив т.в.о. начальника міського ВП ГУНП в області Дмитро Кравченко. 

Зловмиснику, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння пограбування, загрожує покарання у вигляді штрафу, або ж позбавлення волі строком до 3 років.

image
Переглядiв: 1527