У Кіровограді вбили та спалили молоду жінку

11.12.2017 11:02

В обласному центрі правоохоронці затримали 31-річного чоловіка, який до смерті побив свою 31-річну знайому. Про це сайту DOZOR повідомили у поліції області.

За попередніми даними, трагедія сталася внаслідок конфлікту між потерпілою та вбивцею. Після вбивства зловмисник примусив свого родича вивезти тіло жінки та підпалити. Понівечений труп правоохоронці знайшли у лісосмузі.

«Аби знищити сліди злочину, громадянин примусив свого родича позбутися тіла убитої й наказав вивезти його та спалити. Однак уникнути відповідальності зловмиснику не вдалося. Менше години знадобилося правоохоронцям, аби встановити місцезнаходження правопорушника. Особу затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). На території домоволодіння працівники поліції виявили та вилучили речові докази кримінального правопорушення – одяг потерпілої», -  розповів начальник міського відділу поліції Дмитро Авдієнко.

Наразі п ідозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років Триває розслідування.

 

Переглядiв: 3590