У Кіровограді відбудеться «FEST миру, радості, добра»

08.10.2018 06:58

В обласному центрі відбудеться національний фестиваль-конкурс дитячої, юнацької та молодіжної творчості «FEST миру, радості, добра» 12-13 жовтня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили організатори заходу.

Так, фестиваль проводиться з метою підтримки розвитку молодих митців, сприяння реалізації культурних і мистецьких дебютів, професійному зростанню творчо обдарованих дітей та молоді України.

В програмі заходу - благодійні концерти від учасників фестивалю в обласній дитячій лікарні, Кіровоградському будинку дитини, Кіровоградському обласному психоневрологічному інтернаті , а також концертна програма до Дня захисника України на території 3-го полку спецпризначення Збройних Сил України.

Крім цього, в обласній філармонії відбудеться перегляд конкурсної програми учасників та майстер-класи від фахівців сучасної та  спортивно – бальної хореографії  (КСТ «ОЛІМП»), виставка-конкурс дитячих малюнків, присвячених  Дню захисника України, виставка робіт майстрів декоративно-прикладного мистецтва. Під час заходів відбудеться благодійний аукціон з метою збору коштів для допомоги хворим дітям та дітям з вадами здоров’я

Завершиться захід гала-концертом учасників та переможців фестивалю – конкурсу.  

 

Переглядiв: 580