У Кіровограді відбудеться Великодній благодійний аукціон

30.03.2018 11:43
image

В обласному художньому музеї відбудеться Великодній  благодійний аукціон у середу, 4 квітня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили організатори заходу.

Так, під час заходу відбудеться продаж творів мистецтва, безоплатно наданих художниками та колекціонерами. Наразі для аукціону зібрали 29 лотів. Інформацію про них та стартові ціни можна дізнатися на сторінці події у соціальній мережі Facebook. 

Організатори зазначають, що цьогоріч кошти, зібрані під час торгів, будуть спрямовані на потреби пацієнтів обласного онкологічного диспансеру, щоб покращити рівень послуг і полегшити доступ пацієнтів закладу до обстеження. Всі бажаючі можуть взяти участь в  аукціоні, придбавши   квиток   (вартість  –  150 грн.). Наразі вже продано 50 квитків і зібрано 7500 гривень.

В оргкомітет аукціону входять директор обласного художнього музею Тетяна Ткаченко-Суханова, художник і завідуючий відділу музею - картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» Анатолій Кімнатний та журналіст, координатор громадської організації «Прес-клуб реформ» Вікторія Талашкевич.

Початок заходу о 16:00. 

Нагадаємо, торік на Великодньому аукціоні зібрали 179 300 гривень. «Тихий аукціон» дитячих та аматорських робіт зібрав 5560 гривень.

Переглядiв: 877