У Кіровограді відбулося свято для ветеранів міліції (ФОТО)

20.12.2017 15:46
image

В обласному центрі в театрі імені Марка Кропивницького відбулися урочистості з нагоди Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів органів внутрішніх справ та Національної поліції сьогодні, 20 грудня. Про це сайту DOZOR повідомили у поліції області.

Так, в рамках заходу пенсіонерів і ветеранів нагородили пам’ятними медалями «100 років на варті правопорядку», відзнаками Асоціації ветеранів МВС України «100 років Служити і захищати», Почесними грамотами Асоціації та Грамотами обласної профспілкової організації.

«Шановні наші ветерани та пенсіонери, дякуємо за допомогу, яку ви надавали нам, коли ми вперше переступали поріг міліцейських підрозділів. За надійне плече старшого наставника і товариша, переданий неоціненний досвід та підтримку, яка була не просто важливою, а життєво необхідною у нашій роботі. Зараз ми так само розраховуємо на ваші дружні поради. Бажаємо кожному з вас добробуту і благополуччя, міцного здоров’я, довгих років життя, злагоди у родинах та мирного неба, - зазначив тимчасово виконуючий обов’язки начальника поліції області Дем’ян Таршин.

Крім цього, отримали відомчі заохочення правоохоронці у відставці, юні представники фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» та діючі поліцейські, серед них і гравці футбольного клубу «Нова поліція», які прославили нашу область своїми спортивними досягненнями.Також правоохоронців вітали зі святом голова обласної ветеранської організації Валерій Вільний та голова обласної відомчої Профспілки Валерій Шевчук.

Ще однією урочистою подією стало складання Присяги працівниками, вперше прийнятими на службу до поліції. Після урочистої частини для гостей заходу відбувся святковий концерт.

image
image
image
image
image
Переглядiв: 2054