У Кіровограді відбувся допрем'єрний показ гостросюжетного фільму (ФОТО)  

17.08.2017 08:06
image

В обласному центрі відбувся допрем’єрний показ фільму за мотивами роману сучасного українського письменника Андрія Кокотюхи «Червоний» вчора, 17 серпня. Про це повідомляє DOZOR.

На сеансі були присутні кількасот кіровоградців. У порівнянні з кількістю глядачів допрем’єрного показу «Червоного» в інших містах, Кіровоград став рекордсменом, зазначили організатори заходу.

Фільм розповідає історію воїна УПА, який потрапив у табір, де видобувають залізну руду. За словами одного з головних акторів, зйомки відбувалися біля Кривого рогу.

 «Мій роман складається з трьох книг. Так склалося, що першою я написав третю книгу, і фільм ми почали знімати теж з третьої частини, коли герой вже потрапив до табору. Я завжди розказую фінал фільму, хоч це й називається «спойлер». У фіналі українця не вб’ють вперше на моїй пам’яті. Українець не загине десь з криками «Слава Україні!». Досить вбивати українців. Це стосується й сьогоднішньої ситуації. Досить пишатися поразками, треба пишатися перемогами. Цей фільм є одним із 13 фільмів, підтриманих держкіно, які вийдуть у широкий прокат», – розповів автор книги та сценарист фільму Андрій Кокотюха.

Прем’єра фільму у кінотеатрах України відбудеться 24 серпня.

За попередньою інформацією, зйомки другої частини фільму почнуться вже восени.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

 

Переглядiв: 1607