У Кіровограді відбувся фестиваль сім'ї (ФОТО)

10.06.2018 11:20
image

В обласному центрі відбувся фестиваль сім’ї "Щаслива родина - міцна Україна"  9 червня, інформує медіапортал DOZOR. 

Так, фестиваль проходить вже другий рік поспіль. Рзпочався захід з урочистої ходи центром міста. Продовжився фестиваль у Ковалівському парку. 

"Ми побачили проблему родин -  розлучення та відсутність тата у родині. На сьогоднішній день дуже погана статистика з розлучення пар та матерів-одиначок. Ми організували цей фестиваль разом із міськрадою та низкою відповідальних організацій. Ми хотіли за допомогою цього фестивалю показати людям цінність родини та допомогти їм провести час разом", - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR співорганізатор заходу, консультант сімейного клубу "Два серця" Олег Соловйов. 

Під час заходу у парку працювали локації із дитячими забавами, спортивними майданчиками, фотозонами, романтичними станціями та зонами із смачним частуванням. Діти мали змогу скористатися батутами, скелдерами, спробувати себе у різноманітних конкурсах та виграти призи.  Для родин влаштували естафети та змагання, де кожен із членів родини показував свою спортивну підготовку та позмагатися  за звання «Найспортивніша сім‘я» та «Супертато».

"У нас був конкурс "Супертато", де татусі перетягували джип. Ми окремо виділили це для того, щоб підняти авторитет батька та чоловіка у сімейному житті. Адже сім’я йде саме за чоловіком”, - зазначила консультант сімейного клубу "Два серця" Марія Соловйова.

Наприкінці заходу відбулося нагородження учасників та переможців конкурсу. За словами Марії Соловйової, сімейний клуб планує й надалі створювати та організовувати інші сімейні заходи у місті та області.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Фото Олексія Каприці

Переглядiв: 1958