У Кіровограді відбувся перший урок для педагогів (ФОТО)

28.08.2017 12:57
image

У приміщенні Кіровоградської обласної філармонії відбулася серпнева нарада педагогів сьогодні, 28 серпня. Про це повідомляє DOZOR.

На заході були присутні представники влади міста, представники батьківських рад та ветерани педагогічної праці. Темою символічної наради стали здобутки і перспективи освітянської галузі.

Під час наради начальник міського управління освіти Лариса Костенко згадала про роботу навчальних закладів в минулому навчальному році. За її словами, проведені часткові ремонтні роботи 39 закладів освіти, капітально відремонтовані 7 спортивних залів. У 7 закладах облаштували нові кабінети фізики. Серед здобутків педагогів та випускників - 60 медалістів, яких нагородили «золотими» та «срібними» медалями. Крім цього, чиновник нагадала про високі досягнення учнів міських шкіл на всеукраїнських олімпіадах. За її словами, 4 учні стали переможцями на олімпіадах такого рівня, однак такий показник є стимулом до більш кропіткої роботи учнів та вчителів.

Також Лариса Костенко обговорила разом з педагогами плани на наступний навчальний рік.

«У школи міста 1 вересня прийдуть працювати 20 молодих педагогів. Завдання наступного року в освіті – застосування інформаційних та інноваційних технологій. Нова українська школа – шлях до сучасної освіти.Нинішній навчальний рік має стати вагомим кроком до нової української освіти. У нас з вами багато цікавої та корисної роботи», - зазначила Костенко.  

По завершенню наради міський голова нагородив кращих вчителів за високі здобутки почесними грамотами, сертифікатами та подяками. Так, зокрема, нагороди отримали педагоги гімназії №9 , ліцею «Вікторія –П», школи №6, №34. Крім цього, премії розміром 2 тисячі гривень отримали вчителі, які підготували випускників, які здали ЗНО на 200 балів, вчителів з англійської мови – Ганну Дудіч, яка увійшла в топ-50 кращих вчителів світу, та Олесю Гудименко, яка перемогла у освітньому проекті в Кембриджі.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 3491