У Кіровограді відбувся Всесвітній науковий хакатон (ФОТОФАКТ)

03.05.2017 11:49
image

У обласному центрі на базі льотної академії відбувся Всесвітній науковий хакатон NASA SpaceAppsChallenge 2017 в якому взяли участь молоді науковці.  Про це сайту DOZOR повідомили у закладі.

За інформацією, у дводенному хакатоні взяли участь 13 команд з Кіровограда, Харкова, Малої Виски та Новоукраїнки. Тему та завдання конкурсу учасники дізналися завчасно та почали працювати над своїми ідеями заздалегідь. В цьому році NASA приділили основну увагу використанню аерокосмічних технологій для вирішення земних проблем.

Члени журі конкурсу, серед яких – викладачі  Кіровоградської льотної академії Центральноукраїнського національного технічного університету  Кіровоградського державного педагогічного університету імені Винниченка та кластер «ІТ-Альянс 4.0» вручили призи за власними номінаціями. Зокрема, у номінації «глядацька симпатія» перемогла кіровоградська команда «Inupaq». Другим  призером також обрали місцеву команду   «STEM альянс 4.0». Переможцями конкурсу стали  гості з Харкова - команда «SpaceTeam».

image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1231