У Кіровограді визначили переможців змагань серед ветеранів та учасників АТО (ФОТО)

07.05.2018 14:50
image

У обласному центрі на території госпіталю ветеранів війни нагородили переможців спортивних змагань сьогодні, 7 травня, інформує медіапортал DOZOR.

Так, після закінчення змагання у кожній грі визначали та нагороджували переможців. Серед гравців у дартс переміг Ігор Сірафім, у армреслінгу найсильнішим став Павло Похиленко, у швидких шахах – Денис Герман, а у метанні фрізбі – Олександр Сіренко.

"Мені дуже сподобалися ці змагання. Вони було у вільному форматі. Участь дозволили приймати і гостям, і курсантам, і дітям, і людям, які прийшли подивитися на захід. Люди могли поспілкуватися із воїнами АТО та ветеранами. Всі залишилися задоволені, кожному учаснику змагань були вручені пам’ятні дипломи за участь. Також був обід, солдатська каша, дуже смачна. Ніхто не залишився голодним", - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR заступник голови обласної організації фізкультурно-спортивного товариства. "Динамо" Олександр Гусак.

Нагадаємо, в обласному центрі на території госпіталю для ветеранів війни стартували перші обласні змагання серед ветеранів та учасників АТО.

image
image
image

Фото Анни Колєвої 

Переглядiв: 957