У Кіровограді влаштували ярмарок і концерт на підтримку АТОвців (ФОТО)

10.10.2018 11:50
image

В обласному центрі на площі перед педуніверситетом відбувся благодійний ярмарок хенд-мейду «Тепло дитячих сердець – воїнам АТО» на підтримку військовослужбовців сьогодні, 10 жовтня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, організатором заходу виступила кафедра теорії методики технічної підготовки ЦДПУ ім. В. Винниченка.

«Такий захід у нас проводиться вже четвертий рік поспіль. Ми висвітлювали цей захід і нам важливо те, скільки людей дізналися про нього. Зібрані кошти підуть на допомогу воїнам, які зараз воюють в зоні проведення Операції Об’єднаних Сил. Ми самі вчимося допомагати та намагаємося інших вчити цьому», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR декан фізико-математичного факультету Ренат Ріжняк.

Під час ярмарку-продажу містянам пропонували придбати картини, капелюхи, вироби з бісеру і паперу, зокрема, ляльки-мотанки, букети квітів. Ціни маленьких виробів були від 15 гривень. Картини ж коштували від 100 і до 400 гривень.

«Ми завжди беремо участь у подібних виставках. На сьогоднішній день неможливо бути байдужою і залишитися осторонь, тому вирішили долучитися сьогодні до цього заходу. Вже близько восьми років я займаюся вишивкою картин зі стрічок. Принести великі роботи в мене не було можливості, але все ж тут є декілька моїх улюблених робіт», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR представник клубу народних ремесел «Ниточка» Алла Фисько.

image
image
image
image
image
image

Для дітей пройшли майстер-класи, зокрема, з виготовлення ляльок-мотанок із підручних матеріалів і браслетів із бісеру.  Крім того, студенти університету презентували вірші та вокальні номери, а наостанок гурт «Місто доріг» виконав запальні пісні. До заходу також долучився оркестр третього полку.

«Мені тут подобається тепла і дружня атмосфера. Я навчаюся в цьому університеті, тому мене цікавлять усі заходи, які проводяться за ініціативи активних студентів. Пишаюся своїм університетом, що вони влаштували такий захід на підтримку військовим, адже хто ще буде підтримувати якщо не ми? Я була розчулена і приємно здивована живою музикою. Також вже встигла роздивитися вироби, які представлені на ярмарку, і мені особливо сподобалися капелюхи», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR студентка 1 курсу ЦДПУ Діана Нікіфоренко. 
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1161