У Кіровограді врятували собаку, який півроку жив у глибокій ямі (ФОТО)

11.09.2017 12:18
image

В одному з мікрорайонів Кіровограда небайдужі містяни врятували собаку, який опинився у люці. Про це у спільноті ГО «Щасливий пес» повідомила волонтер Оксана Литвинова, інформує DOZOR.

За інформацією, тварина півроку знаходилася у ямі. Дізнавшись про складне становище пса, волонтери організації підгодовували її протягом усього часу.

«Може раніше цей собака і спілкувалася з людиною, але це було раніше, давно, півроку тому. Зараз він став диким, і не довіряє нікому. Він знаходиться в ув'язненні. Людей саджають до в'язниці через те що порушили закон, а вона потрапила в ув'язнення, бо просто бігала, стрибала, гуляла. Історія жахлива. Викликали рятувальників, але собака йде убік в бетонну трубу і дістати її просто неможливо», - повідомила Литвинова.
«Хлопці в п'ятницю зробили пробну спробу, а в суботу, вже знаючи що і як, зробили просто подвиг! А по-іншому і не скажеш, адже не кожна людина добровільно полізе в ці вузькі ходи і проповзе на животі 40-60 метрів, не знаючи, що чекає на тебе попереду», - розповіла зоозахисник.  

Наразі тварина знаходиться під опікою волонтерів, які спостерігають за її станом.

image
image
image

Фото Оксани Литвинової 

Переглядiв: 2337