У Кіровограді зареєстрували 400-й шлюб (ФОТО)

18.04.2018 07:23
image

У обласному центрі у художньому музеї відбулася реєстрація 400-го шлюбу у рамках проекту "Шлюб за добу" сьогодні, 18 квітня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, молода пара зареєструвала свій шлюб, який став 400-м за рік існування проекту "Шлюб за добу". 

"Сьогодні 400-та реєстрація шлюбу у рамках проекту "Шлюб за добу". Цей проект стартував минулого року 31 березня і за такий короткий проміжок часу ми вже реєструємо 400 шлюб. Тож вітаємо вас із цим святом. Також в майбутньому ми будемо раді привітати та вручити вам свідоцтво про народження малюка та довідку про реєстрацію", - привітав молоде подружжя перший заступник начальник головного територіального управління юстиції області Олег Потьомкін.

За його словами, весільна церемонія у художньому музеї користується попитом, адже є необов’язковою присутність свідків та стати молодим подружжям можна дуже швидко. 

"Ми дуже задоволені, що існує такий проект. Перевага у тому, що все робиться дуже швидко. Ми гадали, що подамо документи і чекатимемо місяць, як усі. Та з’явилася така нагода, чому б не скористатися. Ми довго збиралися зробити цей крок, але доля нам підкидала сюрпризи. І ось нарешті ми вирішили це зробити", - розповіла ювілейна наречена Вікторія Філіпова. 

image
image
image
image
image
Переглядiв: 829