У Кіровограді зґвалтували дівчину  

01.11.2017 09:53

image

У Кіровограді правоохоронці затримали 21-річного чоловіка ,який зґвалтував та пограбував 21-річну дівчину. Про це сайту DOZOR повідомили у поліції області. 

За інформацією, подія сталася о 16:00. Зловмисник відібрав у потерпілої мобільний телефон та познущався над нею. Вдома тривалий час  дівчина не могла пояснити родичам про те, що з нею сталося.

"Поліцейські встановили, що чоловік угледів жертву, коли їхав маршрутним таксі в напрямку свого дому. В салоні побачив сусідку по мікрорайону, тож коли дівчина вийшла за кілька метрів від власної домівки на зупинці, і задумав лихе. Після скоєного з місця втік, натомість повернувся в центр міста та продав мобільний телефон, який відібрав у потерпілої, незнайомим людям. За «виручені» кошти придбав пляшку горілки, яку вирішив розпити вдома у товариша. Однак відпочинок тривав недовго", - повідомив начальник поліції області Сергій Кондрашенко. 

Поліцейські знайшли свідків та затримали ґвалтівника в нетверезому стані у його товариша. Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, минулого місяця на Кіровоградщині сталося два випадки ґвалтування неповнолітніх - у Добровеличківському та у Новомиргородському районах. На початку березня біля одного з кіровоградських супермаркетів підлітки побили та познущалися над 12-річною дівчинкою. 

 Фото antikor.com.ua

Переглядiв: 6108