У Кіровограді зірвався показ вистави черкаського театру

19.09.2018 09:29
image

В академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. М. Л.Кропивницького під час традиційного фестивалю «Вересневі самоцвіти» зірвався показ вистави Черкаського театру «Обережно — жінки!»: актори не приїхали вчора, 19 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, містяни розкупили всі квитки в касах на виставу Черкаського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. Т. Г. Шевченка «Обережно — жінки!». Коли глядачі прийшли до театру, то їм повідомили, що вистави не буде.

За коментарем медіапортал DOZOR звернувся до директора театру Володимира Єфімова.

«Черкаський театр повинен був приїхати у день вистави. Попередньо вони письмово погодили заявку про участь у фестивалі. Ми замовили готель і розвісили афіші. Настав час, коли вони вже повинні були бути у нас в місті, вони зателефонували і сказали щось про те, що в них немає грошей на автобус», - пояснює Володимир Єфімов.

У результаті кіровоградський театр зіграв виставу «Севільські заручини». Єфімов зазначає, що дійство за мотивами схоже на спектакль, який мав показати черкаський театр.

Переглядiв: 1930