У Кіровограді змагаються силовики (ФОТО)

04.05.2018 11:33
image

В обласному центрі в спортивному комплексі «Енерго – Спорт» розпочався чемпіонат із пауерліфтингу серед працівників поліції сьогодні, 4 травня, інформує медіапортал DOZOR.

Так, 104 силовиків змагаються за Кубок начальника Головного управління Національної поліції в області – 2018. У чемпіонаті беруть участь 13 команд: команда Головного управління Нацполіції Кіровоградської та Одеської областей, Управління Служби безпеки України, Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Управління Патрульної поліції Кіровоградської, Донецької, Черкаської та Тернопільської областей, Управління поліції охорони, військової частини 3011 Національної гвардії України, обласного військового комісаріату, 3-го окремого полку спеціального призначення Збройних Сил України в/ч А 0680 та команда державного воєнізованого гірничорятувального загону.

Серед учасників чемпіонату є 4 майстри спорту міжнародного класу, 5 майстрів спорту та 4 – кандидати у майстри спорту України.

«Дорогі учасники змагань, вже традиційно у нас відбувається цей чемпіонат. Попри серйозні навантаження на роботі, ми приділяли багато часу тренуванням. Ви маєте змогу позмагатися з колегами. Сьогодні ми побачимо яскраві виступи спортсменів, відчуємо підтримку друзів та глядачів», - зазначив начальник обласної поліції Сергій Кондрашенко.
image
«Я суддя та спортсмен  вже років 10. Рівень змагань звичайно росте, як технічно, так і фізично. Стало набагато краще ніж у минулому турнірі. У цьому році хлопець жав 172 кг при особистій вазі 74 кг, його не було у торік. Багато бачу учасників з минулого року. Але, якщо торік було більше спортсменів ніж жимовиків, то цього року, навпаки, більшість учасників «жимовики»» ––  зазначив майстер спорту міжнародного класу, чемпіон світу, дворазовий чемпіон Європи, багаторазовий абсолютний чемпіон України з пауерліфтингу Роман Салій.
«Я готувався до цього змагання майже рік. Атмосфера тут мені подобається, дуже гарна. На цих змаганнях я вперше, але вже раніше брав участь у інших змаганнях з пауерліфтингу», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR Володимир Тютюшкін.

Наразі змагання продовжуються. Попереду – участь у жимі головного поліцейського області Сергія Кондрашенка. Про результати змагань медіапортал DOZOR повідомить згодом.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2920