У Кіровограді зникла 15-річна дівчина

22.03.2017 10:21

image

У Кіровограді правоохоронці розшукували 15-річну ученицю одного з навчальних закладів міста у вівторок, 21 березня. Про це сайту DOZOR повідомили у поліції області.

Так, ввечері правоохоронці отримали повідомлення про те, що дівчина, яка мешкає у гуртожитку, вже кілька днів не відвідує заняття, де вона перебуває  - невідомо.

Поліцейські вирішили з’ясувати, чи не з’являлася втікачка вдома у родички, але там її не знайшли. Також особовий склад відділу поліції відпрацьовував вулиці обласного центру, місця масового скупчення населення та молоді, автовокзали і залізничний вокзал.

Перевірили поліцейські і сторінку неповнолітньої у соціальній мережі, де знайшли її друзів. Пізніше дівчина вийшла на зв’язок зі своїми товаришами, однак не бажала повідомляти, де перебуває та начебто обіцяла повернутися 21 березня до місця навчання і проживання.

Втікачку розшукали в одному з мікрорайонів міста.Правоохоронці провели з нею профілактичну бесіду та передали дівчину законним представникам – адміністрації навчального закладу.

 Фото portal.lviv.ua

Переглядiв: 1067