У Кіровограді знову мітингували пенсіонери МВС (ФОТО)

27.02.2018 09:42
image

На головній площі міста мітингували пенсіонери МВС з вимогами підвищити пенсії сьогодні, 27 лютого. Про це повідомляє DOZOR.

Так, на площі зібралося кількадесят пенсіонерів-силовиків.

"Місцева влада бреше про збільшення пенсії. Цього не буде. Вони нас дурять і дурять. Це вже восьмий наш захід. Ми і надалі будемо виходити і мітингувати. Ціни та комунальні послуги зростають, тарифи на газ з квітня знову підвищать. А в мене пенсія всього 2 тисячі", –  розповів у коментарі сайту DOZOR старшина міліції Василь Плетень. 

Мітингувальники просять у влади перерахунку пенсій колишнім працівникам міліції та скаржаться на те, що в них крадуть половину пенсії.

"Ми зібрались з приводу перерахунку пенсій. Кожного місяця вони крадуть  в мене 1 200 гривень. Я маю отримувати 2 830, а отримую 1 500 гривень. Воєнком подає у пенсійний фонд 125%, а начисляють 10%, от і все. Це те ж саме, що цивільні пенсії, по 100 гривень додали і все", – зазначив  один з учасників мітингу.

Як повідомляв DOZOR, в обласному центрі на площі Героїв Майдану кілька разів мітингували більше сотні пенсіонерів МВС, вимагаючи підвищення пенсій.

Нагадаємо, 12 лютого депутати обласної ради підтримали проект рішення «Про вжиття невідкладних заходів щодо перерахунку розміру пенсій військовослужбовців та пенсіонерів інших силових структур» під час позачергової сесії.  В рамках прийнятого рішення депутати звернуться з приводу перерахунку пенсій до Верховної Ради.

Читайте також:

Уряд пообіцяв збільшити пенсії військовим на 1, 5 тисячі гривень.

image
image
image
image

Дар'я Серватюк

Переглядiв: 1905