У Кіровограді з’явилися шкільні офіцери поліції (ФОТО)

11.04.2018 08:41
image

В обласному центрі в школі № 26 відбулася презентація проекту «Шкільні офіцери поліції» сьогодні, 11 квітня.  Про це повідомляє медіапортал DOZOR

Так, місто Кіровоград стало сьомим, в якому стартував цей проект, що запроваджений департаментом патрульної поліції України. У програму  проекту входить 19 уроків-тренінгів для діток від початкових та старших класів.

«ШОПи – це шкільні офіцери поліції. Вони вже закріплені за школами. Всього два поліцейських, на яких припадає по 20 шкіл. У їхні обов’язки входитиме  проведення профілактичних робіт, надання консультацій, допомога дітям, батькам та педагогам. Якщо дитина потерпає від насилля, є проблеми з колективом, з батьками, то дитина може звернутися до шкільних офіцерів поліції», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR начальник відділу зі зв’язків із громадськістю управління патрульної поліції в області Оксана Білоброва.

Тематика даних зустрічей поліцейських з дітками буде різною. Це спілкування з незнайомцями, безпека в інтернеті, правила поведінки під час масових заходів, межі допустимої самооборони для дітей старшого віку, протидія торгівлі людьми тощо.  

«Те, що відбувається навколо, тісно пов’язане з повсякденним життям дітей. Вони все це бачать і, як правильно діяти в тій чи іншій ситуації, діти мають знати з самого дитинства. Тому такі зустрічі повинні бути не одноразовими, а мати циклічний характер. Школярі будуть більш обізнаними і виростуть справжніми громадянами нашої держави», – зазначила вчитель початкових класів Ольга Кошова.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1484