У кіровоградській дитячій поліклініці орудують шахраї

14.09.2017 15:04
image

У обласному центрі в дитячій поліклініці, що на вулиці Шевченка, шахрайка намагалася обікрасти кіровоградку. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила мама пацієнта лікарні Наталія Бондаренко, інформує DOZOR.

«Вчора біля кабінету здачі крові зловила панночку, яка хотіла витягнути гаманець з моєї сумки. І це не просто одна панянка, а ціла схема. Поки одна задавала дивні питання, типу: «як потрапити до хірурга?», «який це поверх?» і все це по колу, що і викликало підозру, друга вже господарювала в моїй сумці. Самі розумієте, місце людне, багато малюків з температурою, тобто ідеальне, щоб обдурити маму, яка всю увагу приділяє хворій дитині. У мами, яка і так налякана можливими проблемами зі здоров'ям малюка, ще хочуть відібрати гроші, а у когось, можливо, останні», - повідомила Наталія Бондаренко.

За словами жінки, у закладі орудували дві жінки: одна невисокого зросту з світлим волоссям, друга – брюнетка, яка й намагалася викрасти гаманець. На щастя, жінка залишилася при своїх речах, однак, на її думку, злочинна схема може спрацювати з іншими батьками і навіть в інший поліклініці.

За словами речника поліції області Віталіни Бевзенко, станом на сьогодні заяв про крадіжку у даному медичному закладі до поліції не надходило.

image

Фото Наталії Бондаренко

Переглядiв: 854