У Кіровоградській міськраді сесію проводять діти (ФОТОФАКТ)

17.02.2017 12:05

image

У міськраді розпочалася сесія міського парламенту дітей, присвячена 15-й річниці його діяльності сьогодні, 17 лютого. Про це повідомляє DOZOR.

За словами координатора дитячого парламенту Ірини Завражної, у «депутатському» складі  близько сотні учнів навчальних закладів обласного центру.

«Сьогодні депутати міського молодіжного парламенту розглянуть два питання – звіт голови міського парламенту дітей, а також підписання двосторонньої угоди про співпрацю між міської радою та міським парламентом дітей»,  - розповіла координатор міського парламенту дітей Ірина Завражна.

За її словами, міський парламент представлений двома депутатами від кожної міської школи, а також головами осередків шкільних парламентів. Найкращі діячі наприкінці сесії мають отримати грамоти та подяки від начальника управління освіти міськради Лариси Костенко.

Як розповіли сайту DOZOR школярі, які є депутатами понад 4 роки, робота у міському парламенті для них дуже важлива та додає упевненості в своїх силах.

«Головна мета роботи міського парламенту дітей – активізувати школярів, створювати цікаві проекти та втілювати їх в життя. Наша робота дуже цікава. Серед наймасштабніших проектів, які створені дітьми – проект «Від серця до серця», метою якого є збір коштів для онкохворих дітей. Попереду ще низка ініціатив. Ми сподіваємося на те, що молодші школярі, які також будуть працювати депутатами дитячого парламенту,  продовжать розпочаті проекти», - розповіла учениця міської школи №30 Валерія Мерлиця. 

image

image

image

Переглядiв: 1300