У кіровоградській школі створюють унікальний літній клас (ФОТОФАКТ)

19.05.2017 10:52

image

У кіровоградській школі №6 волонтери проекту «Будуємо Україну разом!» створюють  літній дерев’яний клас для занять на природі.  Про це у коментарі сайту DOZOR повідомила адміністратор проекту в Кіровограді Віра Піонерська.

Окрім волонтерів, діти також беруть активну участь у створенні літнього класу, зокрема, вчаться шкурити дощечки та долучаються до декорування.

«Клас буде розрахований на учнів 15-20. За бажанням створені конструкції можна буде переформатовати, наприклад, для обговорення, зібрання, використовувати у якості зони відпочинку. Комплекс складається зі стільців, розкладних столів, будуть ще підвазонники на колесах, у яких ростимуть низкорослі рослини або невеликі дерева», – розповіла про проект архітектор Катерина Яковець.

За інформацією, роботи над створенням літнього класу планують завершити до кінця тижня.

Як повідомляв DOZOR, в обласному центру проходить проект «Будуємо Україну разом!», у якому волонтери з усієї країни планують відновити театр під відкритим небом у Пушкінському парку (Козачому острові).  Проект триватиме ‪з 7 до 21 травня. За цей час місто у дві хвилі відвідають близько 25 волонтерів, які допоможуть зробити ремонт двом сім’ям, дитбудинку та зроблять для школи пересувний літній клас.

image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1934