У Кіровоградському районі інженер та прибиральник 20 раз обікрали рідне підприємство

07.08.2017 08:03

У Кіровоградському районі інженер з виробництва та прибиральник обкрадали підприємство, на якому працювали. Про це сайту DOZOR повідомили у поліції області.

За інформацією, крадії завдали збитків підприємству на 250 тисяч гривень. Так, чоловіки, отримавши доступ до м’ясопродуктів, що призначалися для переробки, складали їх в контейнери для сміття, а потім, непомітно для охорони, вивозили за територію підприємства. У подальшому крадене чоловіки продавали на ринках, а гроші використовували на власні потреби.

«Отримавши повідомлення, працівники поліції взялися до пошуків крадіїв. За кілька днів з’ясувалося, що серед підозрюваних опинилися двоє працівників цього ж підприємства, один з яких мав 12-річний робочий стаж», – розповідає начальник Кіровоградського районного відділення поліції Віталій Ноженко.


За один раз зловмисникам вдавалося викрасти до 100 кілограмів сировини. Нині доведено причетність громадян до більше, ніж двох десятків епізодів злочинної діяльності. Не виключено, що їх кількість може виявитися більшою в рази. По даному факту розпочато кримінальне провадження.

Переглядiв: 1068