У кіровоградському сквері планують збудувати автозаправку

21.06.2018 11:28
image

В обласному центрі у сквері біля аеропорту на вулиці Короленка можуть побудувати автомобільну заправку. Відповідний проект опублікований на сайті міської ради, інформує медіапортал DOZOR.

Згідно з проектом рішення, планується внести зміни до містобудівної документації «План зонування території міста Кіровограда», затвердженої рішенням Кіровоградської міської ради від 17 вересня 2013 року № 2456. Так, ділянку визначену як рекреаційна зона активного відпочинку (Р-2), можуть віднести до зони СТО, АЗС, автопарків, гаражів, автостоянок (транспортної інфраструктури ТР-3).

Дане питання обговорювали на засіданні постійної земельної комісії.  За коментарем медіапортал DOZOR звернувся до голови комісії Олександра Шамардіна.

"Учора на комісії розглядалося питання про надання дозволу на внесення змін до містобудівної документації, а саме земельної ділянки по вулиці Короленка. Це стандартна процедура, якою не передбачено дозвіл на початок будь-яких будівельних робіт. Заявник звернувся до міської влади з проханням змінити цільове призначення ділянки, члени земельної комісії цю заяву розглянули. Після того, як проект рішення опублікують і пройде 20 днів, його розглянуть депутати під час сесійного засідання", - зазначив голова земельної комісії.

За словами Олександра Шамардіна, у разі підтримки проекту рішення під час сесії міської ради, управління архітектури та містобудування звернеться до інституту, який розробляв містобудівну документацію – ДП "Український державний науково-дослідний інститут проектування міст "Дніпроміст" імені Ю. М. Білоконя, із запитом змінити зонування відповідної території.

У міській раді повідомили, що ділянка надана в оренду ПП "Кіровоград-АЗС-4" рішенням міської ради від 19.10.2004 року. У базі підприємств України «Youcontrol» керівником підприємства значиться В’ячеслав Войтянов.  Крім цього, Войтянов  керівником виробничо-комерційного підприємства «Софтпро-Плюс».

Читайте також:

У Кіровограді незаконно знищили дерева заради будівництва ринку (ФОТО).

image

Фото Сергія Капітонова

Переглядiв: 1520