У кіровоградському сквері влаштували фестиваль для собак (ФОТО)

15.09.2018 11:49
image

В обласному центрі в сквері “Молодіжний” вперше відбувся фестиваль “Смачна кісточка” для собак в рамках святкування Дня міста сьогодні, 15 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

На заході відбувся показ мод серед собак, на якому тварини дефілювали разом із своїми господарями. Також гостям заходу презентували виставку світлин школярів зі своїми четвероногими друзями. Для тварин підготували призи, зокрема, корм, мило і смачні кісточки.

“Я гадаю, що проводити цей захід щороку стане гарною традицією. Ми хочемо привернути увагу містян і дати зрозуміти, що тварини не повинні знаходитися на вулиці. Підготовка до цього заходу зайняла близько місяця і ми залучали багато волонтерів, зокрема, з громадської організації захисту тварин “БІМ””, - зазначив ініціатор заходу Андрій Лейбенко.

На конкурси зареєструвалося близько 20 містян із собаками.

“Я живу у приватному будинку і наразі в мене 8 тварин – собак та кішок. Я почала підгодовувати, а згодом і забирати тварин ще у другому класі. Сьогодні з собою я взяла собаку Жужу, яку підібрала, коли їй було близько місяця. Мені здається, що вона в мене більш спокійна і їй буде простіше брати участь у конкурсах. Раніше ми вже були на заході “Кубок Барбоса” і зайняли друге місце, тому сподіваємося, що в нас все вийде й сьогодні”, - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR 12-річна Марія Вишнецька.

Для гостей заходу кінологи демонстрували показові виступи службових собак нацгвардії.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1122