У кіровоградському театрі привітали педагогів з усієї області (ФОТО)

03.10.2018 10:47
image

В обласному центрі в театрі імені Марка Кропивницького відбулися урочистості до Дня працівників освіти сьогодні, 3 жовтня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, під час урочистостей понад 30 педагогів нагородили премією Кіровоградської облради та облдержадміністрації, зокрема, шістьох керівників закладів загальної середньої освіти, учні яких здобули найбільшу кількість призових місць на всеукраїнських інтелектуальних змаганнях. Подяки і почесні грамоти від облдержадміністрації і облради вручили 17 кращим працівникам освіти.

«Шановні вчителі, надзвичайно приємно у ваш професійний день привітати вас зі святом. Сьогодні з особливим теплом звертаюся до вас. Цей рік для кожного вчителя є особливим і впродовж останніх днів ми багато говорили про Сухомлинського, адже на його честь відбувається багато заходів. Мабуть, саме він нас навчив поважати того, хто поряд, любити та цінувати один одного. Всі ви є його учнями, тому хочу побажати, щоб ми з вами донесли у суспільство ідею любити тих, хто поруч з нами», - привітав педагогів голова ОДА Сергій Кузьменко.

Нагрудний знак «Василь Сухомлинський» Міністерства освіти і науки України отримали вчитель інформатики НВК «Ліцей інформаційних технологій – спеціалізована школа ступеня» Олександрійської міськради Ігор Дробот, керівник студії художнього слова «Юність» Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості» Валентина Політаєва, вчитель математики Мар’янівської загальноосвітньої школи Маловисківської райради Валентина Руденко і вчитель математики Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу Олена Свириденко.

Також педагогічну премію імені Василя Сухомлинського отримали доцент кафедри економічної теорії, маркетингу та економічної кібернетики ЦНТУ Юрій Бондарчук, директор КЗ «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» Андрій Лісота, директор Піщанобрідського професійного аграрного ліцею Тетяна Ліщенюк, керівник гуртка гуртка Будинку дитячої та юнацької творчості міста Олександрії Світлана Піскова і вчитель математики Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу Олена Свириденко.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
«Сьогодні маю за честь вітати всіх із професійним святом. Ви маєте безпосереднє відношення до того, хто будує країну, визначає напрямки її розвитку і якою вона буде через кілька років. Педагоги гідно і вправно виконують цю місію, тому що Кіровоградщина має багатьох людей, які прославляють країну на весь світ. Вітаючи вас зі святом, хочу побажати добра і затишку у кожній оселі, мудрого керівництва, поваги і шани від батьків і учнів», - звернувся до працівників освіти начальник управління освіти науки молоді та спорту ОДА Володимир Таборанський.

Після урочистостей для педагогів влаштували концертну програму за участю ансамблю бандуристів «Орія» та театру-студії «Маска».

Як раніше повідомляв DOZOR, в обласному центрі у фойє академічного українського музично-драматичного театру ім. М. Л. Кропивницького до Дня працівника освіти нагородили понад півсотні працівників.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1597