У кіровоградському університеті нагородили кращих науковців  (ФОТО)

18.05.2018 15:38
image

У обласному центрі у актовій залі Центральноукраїнського національного технічного університету за значний внесок у наукову сферу та з нагоди Дня науки нагородили викладачів університетів та інститутів сьогодні, 18 травня, інформує медіапортал DOZOR.

Так, почесною грамотою облдержадміністрації за значні успіхи у науковій та педагогічній роботі, вагомий внесок у розвиток вищої освіти і науки України, високий професіоналізм, підготовку висококваліфікованих фахівців, активну громадську позицію та з нагоди Дня науки нагородили директора інженерного коледжу ЦНТУ Миколу Сторожука.

Грамоту обласної ради вручили кандидату мистецтва, доценту кафедри образотворчого мистецтва та дизайну ЦДПУ ім. В. Винниченка Олені Кириченко та кандидату юридичних наук, доцента кафедри державно-правових дисциплін та адміністративного права ЦДПУ ім. В. Винниченка Тетяні Міловій.

Гостей заходу привітали своїми виступами хореографічний колектив "Конвалія", студентка ЦНТУ Віталіна Жалдак та студентка ЛА НАУ Тетяна Гачук.

Крім того, заступник голови облдержадміністрації Ігор Степура вручив сертифікати про присудження стипендії облдержадміністрації аспірантці ЦДПУ ім. В. Винниченка Аллі Кіктєвій та аспірантці ЛА НАУ Валентині Красножон, аспірантці ЦНТУ Ілоні Царенко.

Також дипломом про присудження III премії нагородили кандидата технічних наук, старшого викладача кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення ЦНТУ Анну Коваленко, а диплом про присудження II премії – кандидату педагогічних наук, старшому лаборанту кафедри фізики та методики її викладання ЦДПУ ім. В. Винниченка Дмитру Соменко. Диплом про присудження I премії вручили кандидату географічних наук, доценту кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Кіровоградського інституту розвитку людини Відкритого міжнародного університету розвитку людини "Україна" Оксані Бабич.  

"Я маю сподівання на те, що наші наукові здобутки матимуть і економічний, і соціальний розвиток у нашому регіоні. Та у майбутньому наші наукові впровадження, які ми робимо будуть використовуватися та сприятимуть нашому розвитку та нашого регіону", - подякувала Оксана Бабич.

Також почесною грамотою Кіровоградського обласного комітету профспілки працівників освіти і науки України нагородили, зокрема, доктора педагогічних наук, професора кафедри фізики та методики її викладання Миколу Садового та доктора історичних наук, доцента кафедри біології та методики її викладання, члена профспілкового комітету Центрально українського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка.

Так, посадовець відзначив грамотою міської ради та виконавчого комітету професора кафедри англійської мови та методи її викладання ЦДПУ ім. В. Винниченка Валентину Паращук, а також подякою міської ради та виконавчого комітету – старшого викладача кафедри географії та геоекології, завідувача аспірантурою та докторантурою Юлію Сільченко та доцента кафедри теорії і методики фізичного виховання ЦДПУ ім. В. Винниченка Олексію Стасенко.

Грамотою управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації було нагороджено, зокрема, кандидата технічних наук, доцента кафедри експлуатації та ремонту машин ЦНТУ Олега Бевз, кандидата економічних наук, доцента кафедри аудиту та оподаткування ЦНТУ Олену Магопець та кандидата фізико-математичних наук, доцента кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення ЦНТУ Наталію Якименко.

image
image
image
image
Переглядiв: 1898