У Новоукраїнці збирають підписи щодо позбавлення депутатства чоловіка, який морив сина голодом

15.08.2018 12:09

У жителів Новоукраїнки збирають підписи щодо позбавлення депутатського мандату Олександра Мольченка, син якого потрапив до лікарні з критично низькою вагою тіла. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомив голова кіровоградського обласного осередку Радикальної партії Михайло Бевзенко.

 «Мольченко не був членом Радикальної партії, але на останніх виборах балотувався у депутати райради від «радикалів». Наразі керівництво партії докладає зусиль, щоб позбавити його мандату за допомогою підписів від громади. Відношення до нього людяне. Це жахливо, коли дитину довели до такого стану. Таких людей треба карати згідно з законодавством України. Разом із депутатами обласної ради будемо допомагати дитині.  Ми докладемо зусиль, щоб його позбавили мандату. За юридичною процедурою, ми збираємо зараз підписи у жителів Новоукраїнки та винесемо це питання на комісію у райраді. Це єдина юридична можливість позбавити його депутатства», - повідомив Бевзенко.

Як повідомляв DOZOR, замореного голодом хлопчика примусово забрали з родини депутата Новоукраїнської районної ради. Чотирирічна дитина була знесилена та мала низьку вагу – 7 кіло при мінімальному показнику 13 кілограмів.  Хлопчика доставили до дитячої обласної лікарні , де за чотири дні він набрав майже 800 грамів.

Переглядiв: 2066