У півсотні шкіл Кіровоградщини призупинили навчання

16.02.2018 15:06
image

Учні 49 навчальних закладів області перебувають на карантині станом на сьогодні, 16 лютого. Про це сайту DOZOR повідомили у Держпродспоживслужбі.

Так, повністю призупинений навчальний процес у 46 закладах. У навчальних закладах міст Олександрії та Світловодська карантинні заходи введені з метою профілактики.

За інформацією, до 18 лютого в обласному центрі призупинено навчально-виховний процес у 5 загальноосвітніх навчальних закладах, в Олександрії – у 17 загальноосвітніх та 3 позашкільних навчальних закладах до 20 лютого.

у Світловодську до 18 лютого не навчатимуться учні 9 навчальних закладів, також до понеділка на карантині перебуватимуть учні двох шкіл у Богданівці, 6 загальноосвітніх і 3 позашкільних навчальних закладів Знам’янки, ОНЗ «Трепівська ЗШ І-ІІІ ст.», ОНЗ «Мошоринська ЗШ І-ІІІ ст.», Голубієвицької ЗШ І-ІІІ ст., дошкільного відділення НВК «Виноградівська ЗШ І-ІІ ст. - ДНЗ» та  4 закладів освіти Онуфріївського району.

Крім цього, до 20 лютого не навчатимуться учні філії «Дмитрівська ЗШ І-ІІ ст. ОНЗ Дмитрівська ЗШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка». У Благовіщенському районі до 21 лютого триватиме карантин у Лозуватській ЗШ.

Переглядiв: 1533