У центрі Кіровограда перекрили рух для акції протесту (ФОТОФАКТ)

08.09.2017 07:25
image

У центрі Кіровограда на пішохідному переході на вулиці Великій Перспективній біля площі Героїв Майдану відбулася акція протесту сьогодні, 8 вересня. Про це повідомляє DOZOR.

Так, близько 10 людей з плакатами «Поліція покриває злочини та знущання над дітьми» протестували проти бездіяльності правоохоронних органів. Ініціатором акції виступив житель будинку на вулиці Бережинській, 30,  Володимир Островський.

«Моя сестра шахрайською схемою продала свій будинок, зробила власником чужу жінку та її онука. Вона ще при живому батькові у 2006 році підробила документи на будинок. У 2013 році, через 6 років після смерті нашого батька, оформила договір дарування на онука чужої жінки. Відтоді я залишився у цьому будинку безправний. За даним фактом у 2016 році було відкрите кримінальне провадження за статтею «Самоуправство». З 13 березня жодних слідчих дій не проводиться. Наразі я добиваюся того, щоб кримінальне провадження вели за фактом шахрайства. Але ніхто не притягує до відповідальності ні мою сестру, ні цю жінку. Є постанова Кіровського суду, Генпрокуратури, щоб поліцейські втрутилися у цю справу та провели об’єктивне слідство, але цього не відбувається», - зазначив Островський.

За його словами, у разі не проведення слідчих дій протягом тижня, акція протесту повториться знову.  

image
image
Переглядiв: 1622