У центрі Кіровограда стався порив на території незаконно встановленого паркану

15.08.2018 07:46
image

В обласному центрі на перехресті вул. Шевченка і Михайлівської на території незаконно встановленого паркану, за яким проводиться будівництво, стався порив вчора, 14 серпня. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив начальник спецінспекції Андрій Максюта, інформує медіапортал DOZOR.

Так, вода тече по вулицям Михайлівська, Шевченка, Арсенія Тарковського, Двороцова і Пашутінська.

«З-під незаконного паркану, яким огороджено будівництво комплексу, що будує громадянка Любов Денисова (мати екс-податківця, а нині чиновника Запорізької ОДА Віталія Гордієнка), фонтаном тече вода, тече вже тиждень, але вчора прорвало вже досить серйозно - «ріки» по всьому центру» , - зазначив Андрій Максюта.
«Ми не маємо права робити нічого, тому що це приватна власність. Наразі цим займається начальник спецінспекції Андрій Максюта. Також ми повідомили про цей випадок секретарю міськради. На жаль, господаря ми знайти не можемо і на дзвінки він не відповідає», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR директор «Дніпро-Кіровоград» Валентина Давидчук.

Як раніше повідомляв DOZOR, в обласному центрі на вулиці Михайлівській з’явився самовільно встановлений паркан. Згодом на огородженій території має розпочатися будівництво.

Фото Андрія Максюти

Переглядiв: 629