У центрі Кіровограда відкрили оновлений шаховий клуб "Гамбіт" (ФОТО)

18.12.2017 13:42
image

В обласному центрі відкрили шаховий клуб "Гамбіт" у новому приміщенні на вулиці Шульгіних,  42 сьогодні, 18 грудня.  Про це повідомляє DOZOR.

Так, колишній клуб шахматистів "Біла тура", який знаходився поблизу Критого ринку, перейменували у "Гамібт" задля створення нової історії.

"Раніше клуб був у підвальному приміщенні, абсолютно не пристосованому для діяльності дитячої спортивної школи. За ініціативи депутатського корпусу та підтримки керівництва міста було ухвалено рішення створити новий клуб з усіма умовами. Вже сьогодні усі діти перейдуть займатися сюди", - розповів у коментарі сайту DOZOR начальник міського відділу фізичної культури та спорту Сергій Колодяжний.

Під час церемонії відкриття представники влади та депутати подарували спортсменам цінні призи для спорту,  зокрема й форму для змагань.

"У нашому місті народилося багато відомих спортсменів. Дякуємо Ігорю Волкову,  який є головою обласної федерації та допоміг у створенні нового клубу. Раніше у місті проводилися зустрічі зі спортсменами і з Миколаєва, Херсону та інших міст. Треба ці традиції відроджувати. Цей шахматний клуб буде не лише дитячим,  тут можуть займатися й дорослі", - зазначив тренер клубу Георгій Дубівка.

На честь відкриття близько 15 дітей зіграли бліц-партії.

image
image
image
image
image
Переглядiв: 3381