У центрі Кіровограда з’явилися вказівники до визначних місць (ФОТО)

15.07.2018 12:53
image

У центральній частині Кіровограда встановили вказівники до визначних місць обласного центру. Даний проект втілений у рамках «Громадського бюджету 2017». Про це повідомляє медіапортал DOZOR. 

За словами автора проекту, архітектора Наталії Соловйової, ідея створити такі показники виникла ще кілька років тому. 

«Кілька років я міркувала над тим, як краще втілити проект в життя,вивчала вказівники різних міст України. Проект отримав фінансування у рамках конкурсу "Громадський бюджет"  в розмірі  150 тисяч гривень. Всього у місті буде 14 вказівників, які охоплять велике коло – від Набережної  до площі біля монументу Ангелу-охоронцю. Саме у цьому колі в центрі міста зосереджені головні  визначні місця»,  - розповіла автор проекту. 

Наталія Соловйова стверджує, що метою створення таких вказівників є заохочення туристів до відвідування міста. Крім цього, на одному з вказівників, що біля міської ради, вказані визначні місця ,які розташовані на території області.

«На кожному вказівнику є відстань до об’єктів.  Турист може самостійно визначитися з тим,   чи хоче він йти 800 метрів, чи може пройти лише 200, але також побачити щось цікаве.  Кожен має змогу розраховувати свій час та піти туди, куди він хоче», - додала Соловйова. 
image
image
Переглядiв: 1496