Учаснику АТО оголосили про підозру через спробу демонтувати МАФ «Ятрань» на клумбі

08.08.2018 07:51
image

Учаснику АТО, активісту Олегу Кокуленку оголосили про підозру через спробу демонтувати МАФ підприємства «Ятрань», який розміщений на клумбі на вулиці Великій Перспективній. Про це військовий повідомив у коментарі медіапорталу DOZOR сьогодні, 8 серпня.

Так, повідомлення зі слідчого відділу поліції Олег Кокуленко отримав  7 серпня.

«У тексті йдеться про те, що я підозрююся у хуліганстві, тобто грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом», - прочитав текст підозри військовий.

Наразі Кокуленко разом з активістом Леонідом Багно, який проходить у справі як спільник, знаходяться у міському відділі поліції.

Нагадаємо, наприкінці липня на клумбі біля зупинки  «Магазин «Мелодія»», що на вулиці Великій Перспективній, розпочалися земляні роботи задля зведення торговельного павільйону «Ятрань». Забудова викликала обурення в активістів та жителів будинку, який знаходиться поруч. У липні учасники АТО частково демонтували конструкцію «Ятрань», встановлену на клумбі, але демонтаж завершився сутичкою АТОвців з патрульними поліцейськими. За два тижні будівництво павільйону продовжилося. 

Як повідомляв DOZOR, цього тижня міський голова Андрій Райкович зустрівся з активістами та учасниками АТО і публічно заявив, що МАФ на клумбі зносити не буде та розповів присутнім свою біографію, зокрема, трудову.

Минулими вихідними активісти  прикрасили  клумбу біля павільйону «Ятрань» на клумбі ковбасою.

Переглядiв: 1189