Українська збірна перемогла в кваліфікаційному турнірі чемпіонату Європи з бейсболу (ВІДЕО)

28.07.2018 18:10
image
В обласному центрі на бейсбольному стадіоні СДЮШОР-2 "Діамант" у кваліфікаційному турнірі в рамках чемпіонату Європи з бейсболу перемогла збірна України сьогодні,  28 липня.  Про це повідомляє медіапортал DOZOR. 
 
Так, перемогу у матчі збірних України та Румунії вибороли господарі.
«На початку гри румуни відкрили рахунок і вели себе дуже агресивно. У складі їхньої збірної з‘явився новий пітчер, і ми очікували, що буде важко. Коли ми взяли три очки, то дуже агресивно надавили на суперників. Декілька гравців зіграли дуже гарно, це Костянтин Чухас, Роман Бойко і Георгій Гратішвілі. Мабуть, після отримання трьох очок ми припинили грати агресивно і почали чекати кінця гри. Румуни з одним щасливим ударом вийшли вперед із рахунком 3:2. У кінці гри м‘яч залетів за паркан і моментально змінилася ситуація, тому що рахунок став 5:3 на їхню користь», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR головний тренер національної збірної з бейсболу Олег Бойко. 
Після значного відриву румунів матч було перервано через погіршення погодних умов. У зв'язку із тим,  що у другій половині гри матч перервався,  судді повернули рахунок першої половини гри, тобто рахунок 3:2 на користь збірної України. 
«У чемпіонаті всі матчі були важливими і напруженими. Кожну гру ми виходили на стадіон зарядженими і позитивно налаштованими, щоб лише перемагати.  Під час сьогоднішнього матчу нас дуже притримував пітчер  суперників,  щось у нас виходило,  а щось ні.  Ми старалися і дуже багато працювали заради цієї перемоги. Вже не перший раз призупиняють матч, у зв'язку з погіршенням погодних умов і присуджують ось так перемогу.  Цього разу ми виграли, але було багато випадків,  коли ми могли вести рахунок,  однак через зливу перемагали суперники», - учасник збірної України з бейсболу Іван Скрінський. 
Трибуни були заповнені вболівальниками,  які всю гру підтримували збірні. 
«Завдяки моїм старшим братам, які займаються бейсболом з самого дитинства, я зацікавлена процесом гри ще з шкільних років. Я була на кожному матчі. Порівняно з сьогоднішньою грою, вчора я навіть не сумнівалася у перемозі збірної України. А ось ця гра була весь час дуже  напруженою, але я вірила у перемогу», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR вболівальниця Наталія Хамцова. 
«Не дивлячись на те,  що я сьогодні вперше прийшла на чемпіонат з бейсболу, можу сказати,  що це дуже захоплюючий вид спорту.  Гра була насиченою і я переймалась за наших хлопців. Але знаючи,  що наша збірна перемагала у попередніх матчах,  я була впевнена,  що і сьогодні перемога на нашому боці», - поділилася враженнями Вікторія Раца. 
Як раніше повідомляв DOZOR,  збірна України вийшла у фінал чемпіонату Європи з бейсболу.
 
Переглянути найкращі моменти матчів під час чемпіонату Європи з за участю збірної України можна на відео: 
 
Переглядiв: 2045