В обласному центрі відбудуться президентські праймеріз УКРОПу

16.10.2018 08:11

В обласному центрі в актовій залі Центральноукраїнського національного технічного університету відбудуться президентські праймеріз «Українського об’єднання патріотів» у п’ятницю, 19 жовтня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в партії.

За інформацією, у партійних перегонах беруть участь три претенденти. Це  заступник голови Комісії партійного контролю Оксана Тунік-Фриз, заступник голови Київської міської організації УКРОПу Ірина Головатенко та народний депутат України Олександр Шевченко.

Зустріч розпочнеться о 15.00. Бажаючим поспілкуватися з учасниками праймеріз особисто організатори радять приходити на місце проведення заходу за годину до його офіційного початку.

Нагадаємо, УКРОП першим серед політичних сил України проводить публічні президентські праймеріз. Це процедура внутрішньопартійних виборів, завдяки якій зростає внутрішня конкуренція, тож на президентські вибори йдуть не ставленики верхівки політсили, а кандидати, яких дійсно підтримує народ.

Протягом вересня, жовтня й листопада, кожної п’ятниці, суботи та неділі трійка учасників президентських праймеріз проводитиме публічні дебати та зустрічі в обласних центрах по всій Україні. Проголосувати за претендентів та їхні програми матимуть змогу члени УКРОПу з відповідних областей. Більше інформації про праймеріз, а також розклад туру зустрічей з кандидатами ви знайдете за даним посиланням.

image
Переглядiв: 414