В одному з мікрорайонів Кіровограда два тижні поспіль труять собак

07.06.2018 13:14
image

В обласному центрі у мікрорайоні Новомиколаївка другий тиждень поспіль труять безпритульних собак. Про це повідомляє медіапортал DOZOR. 

Так, труп першої тварини волонтери організації захисту тварин „БІМ” знайшли минулої середи та відправили на експертизу.

„Вже другу середу поспіль отруюють тварин у мікрорайоні Новомиколаївка. Вчора ми знайшли на одному з подвір’їв цього мікрорайона собаку та привезли до клініки. Вона декілька годин пролежала під крапельницею, після цього протрималася години три, але у тварини через рот пішла кров і вона загинула. Собаки помирали на очах дітей, увесь двір дуже любив цих собак. Двох собак ми відвозили до міської державної лікарні ветеринарної медицини на експертизу: одну минулої середи, а іншу сьогодні.”, - розповіла волонтер організації захисту тварин „БІМ” Тетяна Єрмакова. 

За словами Тетяни Єрмакової, випадки отруєння собак почастішали у травні.

„Заява у поліцію подана ще того ж дня, коли сталася ця ситуація. Але для того, щоб справа набирала обертів, потрібні докази, що тварина померла саме від отруєння. Та для того, щоб довести цей факт, потрібно провести ряд експертиз та лабораторних дослідів, результати яких будуть відомі лише через місяць”, - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR керівниця організації захисту тварин „БІМ” Катерина Дорош.

За інформацією речника поліції області Віталіни Бевзенко, наразі відкрито кримінальне провадження за статтею 299 ККУ та ведеться розслідування.

Як раніше повідомляв DOZOR, в обласному центрі у мікрорайоні Новомиколаївка невідомі знову труять безпритульних собак.

image

Фото з соцмережі Фейсбук

Переглядiв: 2378