В одному з мікрорайонів Кіровограда потруїли собак

31.05.2018 10:28
image

В обласному центрі невідомі знову труять безпритульних собак. Про це йдеться на сторінці зоозахисної організації «БІМ» у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.

Так, протягом останніх двох тижнів потруїли кілька собак у мікрорайоні Новомиколаївка. Останній випадок отруєння тварин стався вчора, 30 травня, в районі Авіамістечка. Невідомі отруїли улюбленицю місцевих жителів Альфу, труп тварини волонтери віддали на експертизу.

Тимчасом міська влада попросила містян інформувати про факти отруєння тварин. Про це повідомив на сторінці міськради у Фейсбук помічник міського голови Андрій Лейбенко.

«Останнім часом в соціальних мережах з’являється інформація про те, що почастішали випадки отруєння собак у місті Кропивницькому. Офіційно повідомляю, що жодне з комунальних підприємств чи управлінь міської ради не мають жодного відношення до цих фактів. Якщо ви стали свідками такого ганебного явища. як отруєння собак, звертайтеся до поліції за номером 102 або на «гарячу лінію» міського голови за номером 0 800  21 77 21», - повідомив Лейбенко.

Нагадаємо, у Кіровограді на дитячому майданчику знайшли отруєних собак.  Також на вулиці Жадова у січні цього року потруїли безпритульних тварин.  

Як повідомляв DOZOR,  наприкінці минулого року також на вулиці на вулиці Жадова невідомий чоловік труїв собак. 

Читайте також: Чому поліція не може знайти винних у масовому отруєнні собак у Кіровограді.

 Фото з соцмереж

Переглядiв: 1796