Відзавтра рух по провулку Об’їзному обмежать

02.10.2018 06:19
image

В обласному центрі у зв’язку з початком будівельних робіт шляхопроводу обмежать рух у провулку Об’їзному. Про це під час прес-конференції повідомив начальник міського управління ЖКГ Віктор Кухаренко сьогодні, 2 жовтня, інформує медіапортал DOZOR.

«З середи на четвер будуть встановлюватися обмежувачі та дорожні знаки у провулку Об’їзному. Вже повністю техніка знаходиться у Кропивницькому, будівельний майданчик створено, згідно з проектом. Напередодні будівельники готують територію навколо шляхопроводу, очищають від порослі. Це будуть підготовчі роботи. Перекриття буде відбуватися вночі, рух перекриватимуть не повністю, а лише крайні полоси шляхопроводу. Центральна полоса буде вільною. Я хочу сказати, що технологія робіт вимагає безпеки працівників, тому мережа живлення буде відключеною. Це унеможливить роботу електротранспорту»,  - повідомив Кухаренко.

За словами посадовця, планується чергування патрульної поліції протягом кількох днів з початку будівництва. Правоохоронці регулюватимуть рух транспорту.

Переглядiв: 779