Військових, в’язнів і пацієнтів медзакладів Кіровограда привітали з Великоднем (ФОТО)

19.04.2017 08:09
image

В обласному центрі священнослужителі і хористи Благовіщенського  храму відвідали низку закладів міста з привітаннями і подарунками з нагоди Великодня. Про це сайту DOZOR повідомили у храмі.

Так, благодійники відвідали Кіровоградський слідчий ізолятор. Для тих, хто там несе свою службу, і для ув’язнених вони створили церковну атмосферу Святої Пасхи - у молитві, піснеспівах, кропленням святою водою.  Зокрема, у тюремному храмі був відслужений короткий пасхальний молебен, освячені паски та крашанки.

Також відбулися духовні бесіди на тему виправлення свого життя. В кожну камеру були передані свічки з Благодатним вогнем, а також натільні хрестики, іконки,  духовна література і пасхальні солодощі.

Священнослужителі та хористи Благовіщенського храму привітали також і військовослужбовців, відвідавши військові частини міста і передавши Благодатний вогонь з Єрусалиму, а також паски і крашанки від прихожан.

Крім того, благодійники відвідали Соціальний центр матері та дитини, психоневрологічний інтернат, а також декілька відділень психіатричної лікарні, що у селищі Новому.

Як повідомляв DOZOR, вперше в історії нашого міста та області архієпископ Кіровоградський та Новомиргородський Іоасаф привіз Благодатний вогонь, який отримав від Єрусалимського патріарха.

 

image
image
image
image

Фото надані Благовіщенським храмом

Переглядiв: 770