Віктор Душак: Всі ми розуміємо, чому влада намагається зняти проект по Набережній

24.11.2017 13:44
image

Житель обласного центру, власник кав’ярні «DVA COFFEE» Віктор Душак написав петицію до міської влади щодо відродження Набережної. Петиція опублікована на сайті міської ради, інформує DOZOR.

"Друзі!  Я, як і переважна більшість містян, розумію, що громадська ініціатива з відродження Набережної повинна втілитися в життя. Особисто підтримав цей проект і мої друзі голосували за нього. В результаті таких людей - тисячі.Тридцять років ніхто нічого не робив на Набережній взагалі, і ще стільки ж ніхто нічого не зробить, якщо цей проект зараз задушити.І всі ми розуміємо, чому влада намагається його зняти - бо це проект Артема Стрижакова. Закликаю міське керівництво, людей, які приймають рішення, почути і нарешті почати поважати людей, які на громадському бюджеті віддали свій голос за початок відродження Набережної. Політиці тут не місце, тільки конкретна справа для жителів міста! Звертаюся до координаційної ради з питань Громадського бюджету з вимогою РЕКОМЕНДУВАТИ проект до фінансування за кошт громадського бюджету, як проект, який переміг в голосуванні. А краще – виділіть додаткове фінансування і долучіться до правильної справи, аби в нашому місті нарешті з'явилася Набережна, за яку не соромно!" - написав Віктор Душак.

Підтримати петицію можна за даним посиланням.

Нагадаємо,  після фінального підрахунку голосів за проекти на громадський бюджет у міськраді та на сайті міської ради серед 11 великих проектів найбільша кількість голосів у проекту №8  «Реконструкція Набережної річки Інгул» - 3153 голоси. Як повідомлялося у ЗМІ, керівництво міста має намір зняти проект з конкурсу.

 

 

Переглядiв: 1753