Вночі у Кіровограді затримали двох п’яних водіїв (ФОТОФАКТ)

27.02.2017 09:51

image

Минулої ночі в обласному центрі поліцейські затримали двох нетверезих водіїв.Про це сайту DOZOR повідомили у патрульній поліції міста.

Перший випадок стався на вулиці Героїв України (колишня Героїв Сталінграда). Водій автомобіля ЗАЗ Sens, не впоравшись з керуванням, в’їхав у дерево. Охоронці порядку викликали «швидку», але по приїзду лікарів 33-річний водій від медичної допомоги відмовився. Під час спілкування з водієм інспектори помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Також чоловік постійно скаржився на біль у грудній клітині, тому патрульні вдруге викликали карету «швидкої». Водія госпіталізували з підозрою на черепно-мозкову травму. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Автомобіль евакуювали на штрафмайданчик.

Другий випадок кермування у стані сп’яніння зафіксували на вулиці Комарова. 23-річний водій авто Skoda Octavia зізнався патрульним, що дійсно вживав слабоалкогольний напій. За висновками медиків, склад алкоголю в крові в 3 рази перевищував норму. Патрульні склали на водія протокол.

image

Переглядiв: 1842