Вода, яку використовують кіровоградці, відповідає санітарним нормам

17.07.2017 09:44
image

Вода, яка подається жителям обласного центру, є придатною для вживання. Відповідні результати досліджень опублікували фахівці обласного лабораторного центру. Про це повідомляє DOZOR.

Так, вода досліджувалась за органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками. Відбір зразків робили в контрольних точках у Кіровограді, Світловодську, Олександрії та Знам’янці за участі фахівців ОКВП «Дніпро-Кіровоград».

Необхідність проведення таких досліджень виникла після аварійного відключення та припинення електропостачання Дніпровської водопровідної станції ОКВП «Дніпро-Кіровоград», внаслідок чого чотири міста на кілька днів залишилися без водопостачання.

Нагадаємо, поліцейські затримали 26-річного жителя Світловодського району, який протягом місяця демонтував із електроопор близько 700 кілограмів металевих кутників. В результаті виникло падіння електроопори в селі Павлівка Світловодського району. Внаслідок аварії без світла лишилися мешканці Світловодського району, а через зупинку водогону жителі чотирьох міст – без водопостачання.

Фото lifehacker.ru

Переглядiв: 778