Волонтер продає автомобіль задля створення у Кіровограді кафе "Добра"

16.10.2018 07:20

В обласному центрі керівник «Будинку Милосердя» Володимир Лебедєв планує створити кафе «Добра», де працюватимуть люди з інвалідністю. Для цього волонтер продає свою автівку Opel-Vivaro та сподівається на допомогу інвесторів. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомив Володимир Лебєдєв.

За інформацією, ідея відкрити кафе біля Головпоштамту зародилася ще декілька років тому. 

«Раніше біля Головпоштамту стояла наша палатка, ми пригощали людей печивом і напоями. Довелося припинити цю справу, тому що вона перестала бути популярною. Ще тоді зародився у планах проект кафе «Добра». Протягом двох років я часто зустрічав людей, які можуть працювати, але мають проблеми, тому їх не приймають на роботу. Мені хотілося дати їм можливість працювати і проявити себе. Схожі проекти я бачив у великих містах, зокрема, у Києві та Львові», - розповідає Володимир Лебедєв.

Директор «Будинку Милосердя» планує створити кафе, схоже на заклад «Mokko», у якому люди зможуть прийти, замовити гарячі напої та поїсти. 

«Я почав шукати інвесторів і сподіваюся на позитивний результат. Планую орендувати для кафе земельну ділянку, де раніше стояла наша палатка. У складі персоналу працюватимуть десятеро людей, з яких половина - люди з інвалідністю,  а інші ті, які зможуть допомагати у будь-якій ситуації. Мої друзі-ресторатори з досвідом готові допомагати консультаціями у цій справі. У кафе ціни будуть доступними для всіх.  Також я хочу створити затишну атмосферу для відвідувачів», - додав Лебєдєв.
image
Переглядiв: 3434