Восьмирічна кіровоградка Софійка стала fashion-блогером на показах у Мілані (ФОТО, ВІДЕО)

05.03.2017 13:20

image

Донька кіровоградського підприємця  8-річна Софійка Березкіна стала fashion-блогером телеканалу ID Fashion. Дівчинка на камеру спілкується з відомими дизайнерами, бере коментарі у зірок за лаштунками світових подіумів  та навіть виступає у якості «модного експерта».

«Софія змалечку була дуже енергійною та артистичною. До того ж, у неї яскрава зовнішність – руде волосся, великі очі. Наші знайомі завжди говорили, що її необхідно долучати до зйомок. Так Софійка розпочала свою телекар’єру у рідному місті: вона працює на каналі «Кіровоград» ведучою програми «Ранкова кава» та робить підводки до мультфільмів. А наприкінці минулого року донька взяла участь у показі відомого італійського бренду дитячого одягу «Monnalisa», який проходив у Флоренції. І ось нам несподівано надійшла пропозиція щодо роботи fashion-блогером на каналі ID-Fashion», - розповідає сайту DOZOR  мама рудої красуні Олена Березкіна.

Зізнається, донька від роботи в захваті. Софія вже працювала на показах у Мілані, брала інтерв’ю у всесвітньо відомих представників fashion-індустрії, зокрема, дизайнерів бренду Baldinini‎, власниці модного будинку Gaia Trussardi, засновника бренду Roccobarocco.

 «Їй дуже подобається працювати на телебаченні. Канал ID-Fashion – відомий канал, який транслюється на кабельному телебаченні в Україні, країнах СНД, а також у Мілані. Софія самостійно створює підводки для програми та намагається максимально цікаво розповісти про життя за лаштунками світових подіумів», - з гордістю говорить мама Софії.

Наступного місяця дівчинку запросили у Барселону. Цього разу  Софійка розповідатиме глядачам про весільну моду. 

 image

image  image

image

Фото та відео надані Оленою Березкіною

Переглядiв: 2446