Як кіровоградська гімназія відсвяткувала 25-річчя (ФОТОРЕПОРТАЖ)

01.09.2017 09:22
image
image

В обласній філармонії відбулося урочисте святкування 25-річного ювілею Кіровоградської гімназії нових технологій сьогодні,  1 вересня.  Про це повідомляє DOZOR.

Трудовий колектив навчального закладу та його керівника Любов Краснову вітали з ювілеєм керівництво міста, діячі культури та бізнесу, творчі колективи,  а також батьки школярів.

"Наш навчальний заклад був неординарним ще з 1992 року. Ми починали з розквіту нашої незалежності, відразу, як вона пролунала. А потім раз і створили новий навчальний заклад.  Тоді ми були, як сліпі кошенята: "де брати програми, підручники?" Але ми все ж створили заклад,  який знають не лише у місті, а в усій країні. Наразі в Україні втілюють змішану систему навчання,  а у нас вона діє вже давно.  І те, що можуть робити наші діти,  не вміють робити навіть у Верховній Раді", - виступила з промовою директор закладу Любов Краснова.

Керівництво міста подарувало до ювілею гімназії сертифікат на отримання обладнання на суму 25 000 гривень. Також грамотою від Верховної Ради нагородили трудовий колектив навчального закладу. Бізнесмени міста дарували школі приладдя для діяльності школи.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1538