Як кіровоградці садили Чорний ліс (ФОТО)

14.04.2017 08:14

image

На території Чорноліського лісгоспу біля 200 жителів Кіровограда та області висаджували ліс у четвер, 13 квітня. Про це сайту DOZOR повідомили в управлінні лісового господарства.

Зокрема, до участі у акції з висадки дерев «Майбутнє лісу у твоїх руках» долучилися учні восьми шкільних лісництв Знам’янщини, представники молодіжного парламенту Кіровоградщини, молодіжної ради заводу «Гідросила», Українського товариства мисливців і рибалок, органів влади, депутати обласної ради, працівники засобів масової інформації.

"Акція має велике значення для степової Кіровоградщини. За всі роки її проведення з участю 22 тисяч волонтерів, які переймаються долею рідної землі, зелені простори краю примножилися 710 гектарами лісів", - відзначила начальник облуправління лісового та мисливського господарства Наталія Ревенко.

Крім цього, працівники  лісової охорони провели для юних помічників майстер-клас, здивувавши їх тим, як садяться сіянці дуба черешчатого із закритою кореневою системою за допомогою мотобура. Основна ж робота виконувалась традиційним способом - під меч Колесова. Усього було висаджено до п’яти тисяч молодих деревець.

image

image

image

image

image

image

image

Фото обласного управління лісового та мисливського господарства 

Переглядiв: 1309