Як красуні боролися за титул «Принцеса Кіровоградщини» (ФОТОРЕПОРТАЖ)  

10.03.2017 10:22

image

У театрі імені Кропивницького відбувся конкурс «Принцеса Кіровоградщини» вчора, 9 березня. У ньому взяли участь 20 чарівних учасниць віком від 16 до 25 років.  Про це повідомляє DOZOR.

Під час конкурсу учасниці дефілювали в купальниках, демонстрували шикарні хутряні вироби, а також вишукані образи у вечірніх сукнях. До фіналу потрапило 8 учасниць, серед яких троє найгарніших, на думку журі, дівчат отримали титули.

Зокрема, титул «ІІІ-віце Міс Принцеса Кіровоградщини 2017» здобула  дівчина з Олександрівки Діана Західова, «ІІ-віце Міс Принцеса Кіровоградщини 2017» -  студентка КНТУ Ніріна Цау,  титул «І-віце Міс Принцеса Кіровоградщини 2017» завоювала учениця школи №14 обласного центру  Дарина Коритько. Переможницею конкурсу обрали 18-річну студентку педуніверситету Марію Мельничук, яка стала володаркою корони та титулу «Міс Принцеса Кіровоградщини 2017».

«Крім цього, члени журі обрали дівчину, яка представлятиме Україну на міжнародному конкурсі краси в Маямі. Цю почесну місію виконуватиме 25-річна Марія Мельник, яка є телеведучою», - зазначила організатор конкурсу, директор модельної агенції «Mix Models» Олена Рудковська.

Від спонсорів конкурсу учасниці отримали багато подарунків, зокрема, путівки до Карпат, подарункові сертифікати від салонів та магазинів міста, а також креативні торти.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

По центру - володарка титулу «ІІ-віце Міс Принцеса Кіровоградщини 2017» Ніріна Цау

image

На першому плані зправа - володарка титулу «І-віце Міс Принцеса Кіровоградщини 2017»  Дарина Коритько

image

Володарка титулу «Міс Принцеса Кіровоградщини 2017» Марія Мельничук

Переглядiв: 7821